Szárazruha specialista búvártanfolyam

Szárazruha specialista búvártanfolyam (Dry Suit Diver)
Dry Suit Diver Szárazruha Specialista búvár tanfolyami menetrend

A tanfolyam elméleti oktatásból, védett vízi uszodai gyakorlásból, majd valamelyik túrán nyíltvízi merülésből ál.

A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki már búvár és nem szeretne otthon ülni télen vagy, akkor mikor a víz már nem olyan meleg. Szeretne merülni hidegebb vizekben, esetleg hegyi tavakban , vagy netán szereti az északi tengeri vizeket, de fázni nem szeretne.

Elméleti oktatás

Elméleti oktatásra egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy mit is kell csinálni a száraz ruhával, hogyan kell használni és miben különbözik a használata a nedves ruhától. Hogyan kell összeraknunk hozzá a felszerelésünket, hogy megfelelő legyen a használata. Megtanulod gondozni és karbantartani a szárazruhádat. Megbeszéljük a legáltalánosabb hibákat és, hogy hogyan kerüljük el azokat. Megnézzük az oktatófilmet, majd kitöltjük a tesztlapot.

Uszodai foglalkozás

Az uszodai gyakorlatra egy alkalommal kerül sor, ahol kezdjük az alapokkal, a kisúlyozással majd a lebegés különféle módjait fogjuk gyakorolni, a végén pedig különféle játékos feladatok végrehajtásával tökéletesítjük a tudásodat.
A foglakozás végére meglátod mennyit fejlődött a tudásod és a felszerelés kezelésed.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez két nyíltvízi merülés szükséges, amit bármelyik túrán lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb, meg hogy jól érezd magad és a tengeren is hasznosítsd a tanfolyamon megszerzett tudást.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 12 éves életkor

Legalább PADI Junior Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszoda belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.