Ajándékozz búvártanfolyamot vagy búvártúrát

BÚVÁRTANFOLYAM és BÚVÁRTÚRA AJÁNDÉKOZÁSI AKCIÓ!Ha nem tudod, hogy mit ajándékozz szülinapra vagy valamilyen emlékezetes  eseményre és nem akarsz szokványos lenni  akkor itt egy jó ajánlat!

AJÁNDÉKOZZ BÚVÁRTANFOLYAMOT VAGY BÚVÁRTÚRÁT!

Ez egy olyan ajándék lesz annak akinek adod amit nem fog elfelejteni soha minden merülésnél eszébe fog jutni, hogy kitől kapta ezt a remek ajándékot.

Válaszd ki azt a TANFOLYAMOT amit szeretnél adni ajándékba, ez lehet kezdő, haladó, mentőbúvári vagy valamelyik specialitás tanfolyam ha bizonytalan vagy szívesen segítünk a választásban. Ha mégis úgy alakulna, hogy az aki kapja inkább valamelyik másik tanfolyamot végezné el inkább, akkor sincs gond az ajándékutalványt kicseréljük arra a tanfolyamra amire szeretnéd.

Bármelyik BÚVÁRTÚRÁNKAT megvásárolhatod ajándékba szeretteidnek, amelyikhez tudomásod szerint szeretteidnek kedve lenne. A túráink közül igényed szerint választhatsz. Abban az esetben, ha a megajándékozott személy inkább egy másik túrán  szeretne részt venni, mint amit kiválasztottál, akkor igény szerint átírható arra  a túrára, amit  inkább választana.  Ha azonban bizonytalan vagy, hogy melyiket válaszd, akkor nem kell mást tenned, csak keress meg minket, és segítünk a választásban.

Mindkét esetben kapsz egy ajándékutalványt amit oda tudsz adni ajándékba.
További információt a búvártanfolyamok és a  búvártúrák menüpont alatt találsz.