Tanulj Magad csomag

A Tanulj Magad csomagot azoknak ajánljuk, akiknek kevés az idejük és nem érnek rá, hogy beüljenek egy tanfolyamra, és végigüljék a tanfolyam elméleti részét, vagy csak nincs kedvük részt venni a tanfolyamon és úgy érzik képesek könyvből önállóan is megtanulni az elméleti anyagot a saját tempójukban és időbeosztásukban.
Ezt a tanfolyamot bármelyik nap elkezdheted, akár ma is!A Tanulj Magad csomagban, mikor jelentkezel megbeszéljük, hogy mit fogsz csinálni és mire lesz szükséged ahhoz, hogy sikeresen elvégezd a tanfolyamot.
A jelentkezésedkor megkapod  az elméleti önképzéshez szükséges tananyagot és már aznap elkezdhetsz tanulni , nem kell várni senkire és nem kell alkalmazkodnod senkihez, csak saját magadhoz..Elméleti oktatás :A tanfolyam menete az, hogy TE  önállóan tanulsz, az idődet TE osztod be csak az a lényeg, hogy az  uszodai képzés előtt megtanuld az aktuális részt az elméleti anyagból. Az uszoda előtt tartunk egy konzultációt, amikor is kitöltöd az aktuális anyagból a tudásfelmérőt, amit elrontottál azt megbeszéljük és irány a víz.Az elméleti képzés egy vizsga tesztlap kitöltésével zárul.

Uszodai foglalkozás:

Uszodai foglalkozás megegyezik a hagyományos tanfolyamnál leírtakkal.

Nyíltvízi merülés :

A nyíltvízi merülés megegyezik a hagyományos tanfolyamnál leírtakkal.

Mivel saját magad tanulsz, ezért a tanfolyami ár kevesebb, mint egy hagyományos, sima tanfolyamon, hiszen az elméleti képzés díját nem kell kifizetned.

A Tanulj Magad tanfolyam árai magában foglalják a szükséges tananyagot, az uszodai képzést és a nyíltvízi vizsgáztatást.

Nem tartalmazza az uszoda belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamokról és az árakról részletes információt a tanfolyamok menüpont alatt találsz.