Szervíz

Búvárfelszerelések szervíze

Üzletünkben lehetőség van búvárfelszerelések javítására, időszakos és karbantartó szervizelésére is. A legtöbbször előforduló hibákat, szakadásokat ki, illetve meg tudjuk javítani.

Reduktor szerviz

Reduktorok éves karbantartó szervize, nagy javítása, illetve minden olyan javítás, ami a reduktorokhoz kapcsolódik, típus megkötés nélkül a legnépszerűbb és elterjedtebb reduktorokhoz raktárról rendelkezünk alkatrésszel és javító felszereléssel. Ami nincs raktáron azt beszerezzük rövid határidővel.

Jacket
Vállaljuk jackettek javítását, karbantartását, elsősorban az inflátor szelep javítását tudjuk vállalni.

Sajnos nem minden esetben javíthatók a jackettek, mert nem minden szakadt, lyukas jackettet lehet megjavítani. Ez típustól és a szakadás , vagy a lyuk méretétől, elhelyezkedésétől függ.

Búvárruha
Megjavítjuk, megvarrjuk a kiszakadt, kilyukadt, térdénél levált, elengedett ruhákat, cippzárt cserélünk benne, ami rendszeresen ki szokott szakadni. A kiszakadt, varrásában elengedett kesztyűt, zoknit is meg tudjuk javítani szakszerűen.

Kiegészítők
Tudunk készíteni részedre térdvédőt, hogy a felszerelésed óvjad a tengerben lévő kövek, szirtek sérüléseitől, valamit ha sokat térdelsz az aljzaton, akkor nagyon hasznos kiegészítése a felszerelésednek.

Ár
Az ár mindig attól függ, hogy mit kell javítani, az mennyi időt vesz igénybe, azonkívül a szükséges alkatrészek mennyisége és az aktuális beszerzési ára is befolyásolja.

A javítás várható összegét a szervizelésre behozott felszerelés átvételkor és felmérése után közöljük veled, és csak jóváhagyásod után kezdünk bele a javításba.