Digitális fotós búvártanfolyam

Digital Underwater Photography Diver Digitális fotós búvár tanfolyami menetrend

Próbáltad már megmutatni másoknak, hogy mit láttál a merüléseid alkalmával? Szeretsz fotózni, a felszínen és szeretnéd ezt a hobbidat a víz alatt is folytatni? Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogy hogyan lehet a víz alatt úgy fotózni, hogy amit TE látsz, azt úgy örökítsd meg, hogy ne csak egy valami káosz legyen a kép helyett.

Elméleti oktatás

Elméleti képzésre egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy milyen helyzetben milyen gépet érdemes használni, hogy kell azt beállítani, milyen fotózási technikákat alkalmazz annak érdekében, hogy jó legyen a kép. Hogyan helyezkedj el, ha makró vagy portré képet szeretnél készíteni, esetleg nagyobb látószögben szeretnéd a látottakat rögzíteni. Megbeszéljük a gépek karbantartását, hogy milyen világító eszközökre lehet szükséged ahhoz, hogy jó képet készíts a víz alatt.
Megnézed az oktatófilmet és kitöltöd a tesztlapot.

Uszodai foglalkozás

A fotós búvár specialitás elvégzéséhez egy-két uszodai vagy védett vízi foglakozáson kell részt venned. Itt gyakoroljuk a fényképezés különféle beállításokban, gyakorolhatod felszerelésed használatát. Egy jó fotósnak sokat és jól kell tudni lebegnie, ha nem tudsz lebegni, nem fognak sikerülni a képeid, bemozdulsz, vagy nem is tudod megtalálni a fényképezéshez való jó szöget. Ezért mindenképpen ajánljuk, hogy a Tökéletes Lebegő képesség tanfolyamon is vegyél részt.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez két nyíltvízi merülés szükséges, amit bármelyik túránkon lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb és, hogy jól érezd magad.
Itt a tengerben kell bizonyítani a tudásod, különféle témákban, különféle helyszíneken kell képeket készíteni, amiket esténként kiértékelünk, megbeszéljük az esetleges hibákat, hogy legközelebb jobban sikerüljenek a képeid.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 10 éves életkor

Legalább PADI Junior Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszodai belépőt,a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.
A tanfolyamon lehet használni a saját felszerelésedet, ha nincs, akkor biztosítunk számodra, azonban ennek a kölcsönzési díját külön kell fizetni, azt a tanfolyami díj nem tartalmazza.

A digitális fotós tanfolyamot igény szerint indítjuk, ha érdekel, akkor jelentkezz és megbeszéljük a részleteket, hogy mikor és hogyan tudod elvégezni a tanfolyamot.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.