Mélymerülő búvártanfolyam

Mélymerülő búvártanfolyam (Deep Diver Specialist)
Deep Diver Specialist Mélymerülő búvár tanfolyami menetrend

Aki elkezd búvárkodni, az előbb vagy utóbb, de szeretne mélyebbre merülni, megnézni, hogy mi van lejjebb. A mélymerülő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mélyebb vizeket, vagy akik roncsokat szeretnének nézni vagy a mélyebben élő állatokat szeretnék megismerni. A tanfolyam elvégzése után már a kedvtelési búvárkodási szint maximális mélységéig merülhetsz, ami 40 méter. A mélység megismerése mindig is vonzotta a búvárokat.

Elméleti képzés

Elméleti képzésre két alkalommal kerül sor, ahol megismerjük a mélymerülés technikáit, a szükséges felszerelést. Mindazokat a biztonsági eszközöket, amik szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan merüljünk. Megtanulod megtervezni a mélymerüléseidet, azok végrehajtási technikáját, szabályait. Azok megfelelő végrehajtását, a szükséges számításokat, hogy a merülés alatt ne legyen gondod. Megtanulod a helyes emelkedés szabályait. Mit kell tenned, akkor ha túllépted az időt, mikor és hogyan kell megállnod. Megnézed az oktatófilmet és kitöltöd a tesztlapot.

Uszodai képzés

A mélymerülő tanfolyamhoz nem szükséges uszodai képzés.
Azonban nagyon ajánljuk, hogy ha nem vagy biztos a lebegőképességedben, akkor gyere el egy Tökéletes Lebegőképesség Tanfolyam uszodai foglakozására, mivel a tökéletes, biztonságos lebegőképesség igazán fontos lehet a tengeri mélymerülések alkalmával.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam nyíltvízi merülésekkel zárul. Ahhoz, hogy sikeresen elvégezd a tanfolyamot legalább négy mélymerülésen kell részt venned valamelyik túrán. Ezeket a merüléseket bármelyik túrán lemerülheted és még jól is fogod érezni magad.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 15 éves életkor

Padi Advanced Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más búvár szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti képzés és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzet.
Nem tartalmazza az uszodai belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.