Kezdő búvártanfolyam

Open Water Diver, Kezdő nyíltvízi búvár tanfolyam, tanfolyami menetrend

A kezdő (Open Water Diver) tanfolyamról:

A tanfolyam három fő részből áll elméleti oktatásból, védett vízi oktatásból az uszodában és nyíltvízi vizsgából valamelyik tengeren az egyik túra alkalmával.

Elméleti oktatás

A tanfolyam 5 elméleti oktatásból áll, amin megtanulod a búvárkodás alapjait és szabályait a legújabb kutatások alapján az emberi szervezetre ható hatásait.

Megtanulod a tenger élővilágával kapcsolatos legalapvetőbb információkat, valamint az élővilággal kapcsolatos biztonságos viselkedést.

A tanulónak a részére biztosított tananyagból önképzéssel is kell tanulnia.

A tanfolyam elméleti oktatási része teszt jellegű vizsgával zárul. Kezdő búvártanfolyam
Kezdő búvártanfolyam
Uszodai foglalkozás

Az uszodai gyakorlatokra legalább 4 alkalommal kerül sor a tanfolyam során. Tapasztalatunk szerint négy alakalom elég ahhoz, hogy megfelelő gyakorlatot szerezz, a foglalkozások alkalmával ideális védett vízi körülmények között megtanulod a szabadtüdős és készülékes merülés legfontosabb fogásait. Megismered és megtanulod használni a modern búvárfelszereléseket. Az uszodai merülések alkalmával elegendő tudást és tapasztalatot szerzel ahhoz, hogy nyíltvízi körülmények között ( tavak, tengerek )is hasznosítsd a tudásodat.
Nyíltvízi merülés

Az elméleti tanfolyam, valamint a sikeres és kellő szinten elsajátított uszodai gyakorlatok után a tanfolyam nyíltvízi merüléssel zárul. Ahol ismét meg kell csinálnod az uszodában tanultakat, most már tengeri körülmények között. Lehetőséged van arra, hogy oktatói felügyelet mellett búvárkodhass. Kezdő búvártanfolyam

A tanfolyamon való részvétel feltétele:

Minimum 10 éves életkor

Orvosi alkalmasság

200 méter úszni tudás

A tanfolyam idejére a szükséges felszerelést mi adjuk számodra, azért külön fizetni nem kell.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati oktatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet, a tanfolyam teljes idejére és a nyiltvízi vizsgára is a szükséges búvárfelszerelést.

Nem tartalmazza az uszoda belépőt, a nyíltvízi vizsga túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.