Horvátország Kaprije-i búvártúra

HORVÁTORSZÁG KAPRIJE-I BÚVÁRTÚRA

Látogasson el a www.kaprijedivecenter.hu oldalra a friss ajánlatokért!

Búvártúrák időpontjai

Időpont Férőhely Búvártúra típusa

Amit kínálni tudunk:

Hangulatos dalmát halászfalut, ahol mindenki feltöltődik energiával, kipiheni magát, és aki egyszer itt volt az Kaprijét nem felejti el.

Bővebben Kaprijéről

 

Egy felújított búvárbázist, amit modernizáltunk és fejlesztettünk, hogy megfeleljen a modern kor követelményeinek, de megőriztük az épület hangulatát, és környezetét

Bővebben a bázisról

 

Remek hangulatú búvártúrákat, hajós merüléseket különféle helyekkel, roncsot, falat, barlangot, Kornáti vízi nemzeti parkban való remek, a civilizáció által még érintetlen merülő helyeket.

Bővebben a hajós merülésekről

 

A partról ingyenes gyakorló merülési lehetőséget, ami jó mindig, különösen ha berozsdásodtál,

Bővebben a parti merülésekről

 

 

Szállást, három kategóriában, egyszerűtől a légkondisig, neked csak igényeid szerint a lehetőségek közül választanod kell

Bővebben az szállásokról

 

 

Teljes, illetve félpanziós ellátást, a túra alatt lehetőséged van teljes ellátás: reggeli, ebéd, vacsora, illetve félpanziós ellátás: reggeli és vacsora igénybevételére is. Ne hagyd ki, hidd el nagyon meg fogod bánni.

Bővebben az ellátásról

 

 

 

Az árakról és a részletekről a Kaprije-i bázisnál találsz részletes információt!

Bővebben az árakról

Én így érzem:

Aki Horvátországban búvárkodik, annak Kaprijét látni kell, oda el kell menni! A tapasztalatom alapján, aki egyszer itt volt, az a falu és a hely szerelmese lesz és visszavágyik ide.
Kaprije egy külön világ, nem tartozik a luxus turisták által elözönlött területek közé, amit elsősorban annak köszönhet, hogy sziget, remek merülő helyekkel, jó társasággal, felejthetetlen látvánnyal, a civilizáció által kevésbé érintett világgal. Egyszerűen nagyon jó !

Szabó Attila Oxygene Búvárklub

Fakultatív program lehetőségek:

Kirándulás Sibenik Óvárosába
A Krka Nemzeti Park csodálatos látnivalói
Tengeri hajókázás a kishajóval a környékbeli lakatlan szigetek között.

Megközelíthetőség:
Budapestről az M7-es autópályán végig Letenyéig a határig, majd tovább az A 4-es autópályán Zágrábig ott a Lucko kapun keresztül rá kell térni az A 1-es autópályára és ezen kell menni addig, míg a Sibenik-i leágazáshoz nem érsz, letérve az autópályáról lesz a város. Mikor beértél a városba lemész a tengerpartra, ott a komp környékén leparkolsz valamelyik parkolóban. A parkoló fizetős. A parkolás után a hajóval tudsz átmenni Kaprijere.

Bővebben a Megközelítésről és a Kompról