Tanfolyamok fél áron!

Most lehetőséged van arra, hogy nagyon olcsón 50 %-os árengedménnyel végezd el a kezdő, haladó, vagy a mentőbúvár tanfolyamokat. Az mindegy, hogy itthon végzed el a képzést vagy a nyáron a Horvátországi bázisunkon, A kedvezmény azokra vonatkozik, akik a tanfolyam befejező nyíltvízi részét a Kaprijei bázison fejezik be.

Az alap tanfolyamok ára csak: 29000.- Ft/fő/tanfolyam

Mért érdemes a bázison a tengeren vizsgázni, vagy elvégezned a tanfolyamot?

Mivel a vizsga, ha jól akarod tudni amit csinálsz és valóban meg szeretnéd tanulni a búvárkodást, és még látni is szeretnél valamit, akkor így is –úgy is a tengeren fejezed be és nem valamelyik zavaros édesvízi tóban itthon. Az biztos, hogy jobban fogod élvezni a tanfolyamot és a vizsgát a tengeren.

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, jelentkezz tanfolyamra és ismerd meg a búvárkodást, vagy ha már búvár vagy képezd magad tovább.

A kedvezményes árú tanfolyam elvégzése a búvárbázison a meghatározott időpontokban lehetséges. Az időpontokról és a tanfolyamokról a honlapon kapsz bővebb információt.

Kezdő ( Open Water Diver ) tanfolyam:

Most a tanfolyamot 58.000.- Ft helyet csak 29.000.- Ft-ért végezheted el ez, szerintem ez nagyon megéri az árát! Nézd meg Te is mit rejt a víz alatti világ!
Bővebb információ a tanfolyamok időpontjairól.

Haladó ( Advanced Open Water Diver ) tanfolyam:

A haladó tanfolyamot most 49.000.- Ft helyett csak 29.000- Ft-ért végezheted el, ráadásul most, hogy még jobb legyél a vízben, merülj mélyebbre és éjszaka is.
Bővebb információ a tanfolyamok időpontjáról.

Mentőbúvár ( Rescue Diver ) tanfolyam:

A mentőbúvár tanfolyam most szintén nagyon kedvezményesen végezhető el, hiszen most 58.000.- Ft helyett csak 29.000.- Ft, ráadásul kapsz hozzá ajándékba egy oxigén adó tanfolyamot, ami szükséges ahhoz, hogy mentőbúvár legyél.
Bővebb információ a tanfolyamok időpontjairól.