Éjszakai búvártanfolyam

Éjszakai búvártanfolyam menetrend (Night Specialist Diver)
Night Specialist Diver Éjszakai búvár tanfolyami menetrend

Abban az esetben, ha eddig csak nappal merültél itt az ideje, hogy megnézd milyen a víz alatti világ éjszaka. Nagyon sok új dolgot fogsz látni és megismerni, hiszen éjszaka az állatok kicserélődnek, azok akiket nappal látsz aludni térnek és előjönnek az éjszakai állatok akikkel nappal sosem találkozhatsz.
Egy új világ tárul eléd. Vannak búvárok, akik sokkal jobban szeretnek éjszaka merülni, mint nappal, próbáld ki és te is és meglátod a tenger másik arcát.

Elméleti oktatás

Elméleti képzésre egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy miért más éjszaka merülni, hogy kell azt megtervezni, mire kell figyelni, hogy biztonságban legyél végig a merülés során. Megtanulsz tájékozódni és navigálni éjszaka, megismered az élővilággal kapcsolatos információkat. Bemeneti és kijöveteli pontokkal kapcsolatos feltételeket.
Megismered az éjszakai merüléshez szükséges felszereléseket, búvárlámpákat, azok kezelését, karbantartását, a szükséges biztonsági és jelző eszközöket.
Megnézed az oktatófilmet és kitöltöd a tesztlapot.

Uszodai foglalkozás

Az éjszakai búvár specialitás elvégzéséhez nem kell uszodai foglakozáson részt venned. Azonban, ha gondolod és csiszolni szeretnéd a tudásod, akkor egy Tökéletes Lebegőképesség Tanfolyam uszodai foglakozásán részt vehetsz.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez három nyíltvízi éjszakai merülés szükséges, amit bármelyik túránkon lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb és , hogy jól érezd magad.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 12 éves életkor

Legalább PADI Junior Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszodai belépőt,a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.