Hajóról merülő búvár

Boat Diver Hajóról merülő búvár tanfolyami menetrend

A tanfolyam elméleti oktatásból, majd valamelyik túrán nyíltvízi merülésből áll.

A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki búvár, mivel hajóról merülni az egyik legtöbbet használt merülési forma a búvárkodás világában, és a legtöbb merülésünket valamilyen hajóról végezzük.
A hajóról merülő búvár specialitásról éppen ezért, mivel sokat merülünk hajóról szokták mondani, hogy minek? Igen sokat merülünk hajóról, és ismered annak veszélyeit, a hajó típusokra jellemzőket, a megközelítésüket áramlatban éjjel, vagy éppen járó motor esetén?
Ha nem, itt a helyed és megtudod azt, amit egy búvárnak a hajókról tudni kell.

Elméleti oktatás

Elméleti oktatásra egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy mit is kell tudnunk a hajókról, milyen hajótípusok vannak, amivel találkozhatsz a merüléseid során. Mit hol találsz a hajókon. Hogyan mozogsz rajtuk szárazon és vízen. Megtanuljuk a különféle hajó típusokról, hogy kell vízbe menni, majd kijönni onnan A vízben, ami a legfontosabb hogyan közelíted meg a hajót különféle körülmények között biztonságosan.
Megnézzük az oktatófilmet, majd kitöltjük a tesztlapot.

Uszodai foglalkozás

Uszodai foglalkozás ehhez a specialitás megszerzéséhez nincs szükség, azonban ha gondolod szívesen látunk bármelyik uszodai foglakozásunkon.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez legalább két nyíltvízi merülés szükséges, amit bármelyik túrán lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb, meg hogy jól érezd magad és a tengeren is hasznosítsd a tanfolyamon megszerzett tudást. Megtanulsz horgonyt dobni, hajót kikötni, és a különféle hajós csomókról is tanulsz valamit.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 10 éves életkor

Legalább PADI Junior Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszoda belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.