Haladó búvártanfolyam

Advanced Open Water Diver, Haladó nyíltvízi búvártanfolyam
A haladó ( Advanced Open Water Diver ) tanfolyamról :

A haladó tanfolyamot ( Advanced Open Water Diver ) azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek már alapfokú tanfolyammal és gyarapítani szeretnék a tudásukat, valamint több ismeretre vágynak és mélyebbre szeretnének merülni, mint az egy alaptanfolyammal lehetséges. Valamint azoknak akik különféle specialitásokra elvégzésére vágynak pl: mélymerülő, roncsmerülő, aminek az alapfeltétele, hogy haladó tanfolyammal rendelkezzenek.

Elméleti oktatás :

Itt megtanulod azt az elméleti tudást, ami szükséges ahhoz, hogy biztonságosan merülj mélyre 30 méterig, éjszaka, korlátozott látási viszonyok között tudj tájékozódni, iránytűvel, biztonságosan közlekedj és merülj a búvárhajókon, megtanuld, hogy milyen felszerelés kell ahhoz, ha valamit fel akarsz hozni , hogyan keresel meg valamit a tengerben.

Haladó búvártanfolyam
Uszodai foglalkozás :

Az uszodai foglakozások alkalmával az alap késségek ismétlése mellett megtanulunk és gyakoroljuk jó pár hasznos technikát, amit a nyíltvízi vizsgán és az életben a búvárkodás során hasznát veheted.

Haladó búvártanfolyam
Nyíltvízi vizsga :

A nyíltvízi vizsga 7 merülésből áll, amin megcsináljuk a két kötelező feladatot és a három szabadon választott feladatot, valamint két gyakorlati merülést.

A merülések a következő megosztásban vannak.

két merülés partról, négy merülés hajóról és egy merülés éjszaka.

A tanfolyamon való részvétel feltétele :

Padi Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned, vagy más képzési rendszerben elvégzett egyenértékű kezdő minősítéssel. Minimum 12 éves életkor

Orvosi alkalmasság

Ha nincs felszerelésed, akkor azt a tanfolyam idejére kedvezményes áron tudunk részedre bérbe adni.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati oktatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet. A tanfolyam és a nyíltvizi vizsga idejére kedvezményesen tudunk búvárfelszerelést biztosítani számodra.

Nem tartalmazza az uszoda belépőt a nyíltvizi vizsga túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.