Halazonosító búvártanfolyam

AWARE Fish Indetification Halazonosító búvár tanfolyami menetrend

A merüléseid alkalmával találkozol halakkal, tengeri élőlényekkel, tudod, hogy kik ők, mi a nevük? A halazonosító tanfolyam alakalmával ezekről tanulunk. Az ismereteid bővülnek és a búvárkodásaid alkalmával majd már tudni fogod, hogy milyen halak között merülsz.

Elméleti oktatás

Elméleti képzésre egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy milyen halcsaládok vannak, és ezen belül milyen alfajokkal találkozhatsz a tengerben, Beszélünk a két legnépszerűbb merülő helyen, az Adrián és a Vörös tengeren élő halakról. A halak feltalálási helyeiről, mit kell figyelned ahhoz, hogy megtaláld őket. Milyen halakkal találkozhatsz nappal és milyen az élővilág éjszaka. A megközelítésükről, valamint a vészhelyzetek elkerüléséről, megtanulod mihez lehet hozzáérni és mihez nem, mert szúr vagy mérgező.
Megnézed az oktatófilmet és kitöltöd a tesztlapot.

Uszodai foglalkozás

A halazonosító búvár specialitás elvégzéséhez nem kell uszodai foglakozáson részt venned, azonban lebegni jól kell tudni egy búvárnak, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy a Tökéletes Lebegő képesség tanfolyamon is vegyél részt.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez két nyíltvízi merülés szükséges, amit bármelyik túránkon lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb és, hogy jól érezd magad.
Itt a tengerben kell bizonyítani a tudásod, a merülések alkalmával kell felismerned az élővilágból, amennyit ismersz majd a merülés végén elmondod a társaidnak, hogy mit láttál, és mit kell tudni a felismert halakról.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 10 éves életkor

Legalább PADI Junior Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszodai belépőt,a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.
A tanfolyamon lehet használni a saját felszerelésedet, ha nincs akkor, biztosítunk számodra, azonban ennek a kölcsönzési díját külön kell fizetni, azt a tanfolyami díj nem tartalmazza.

A halazonosító tanfolyamot igény szerint indítjuk ha érdekel akkor jelentkezz és megbeszéljük a részleteket, hogy mikor és hogyan tudod elvégezni a tanfolyamot.

A tanfolyamok pontos időpontjai itt érhetőek el.