Legyél búvár egy hétvége alatt!

Legyél búvár 1 hétvége alatt !

Mivel az utóbbi időben mindenkinek, aki dolgozik vagy családja van a legfontosabb dolog az életében a szabadideje. Azon kívül a rohanó világunkban nem nagyon ér rá senki hosszú tanfolyamokon részt venni, ezért nálunk a lehető legrövidebb idő alatt végezheted el a tanfolyamot, ami téged érdekel..

A tanfolyam igaz, hogy a lehető legrövidebb időt veszi el a szabadidődből, viszont mindent megad, ami ahhoz szükséges, hogy elsajátítsd a szükséges tudást és biztonságosan merülj a tengereken, tavakban.

A Kezdő ( Open Water ) tanfolyam

A tanfolyami rész elvégezhető egy hétvége alatt, ahol megtanítjuk neked az elméletet , a védett vízi gyakorlati részt medencében, és még jól is fogod érezni magad, és remekül fogsz szórakozni. A hétvége után otthon átolvasod a könyvet és a jegyzeteidet, és nem marad más dolgod, mint, hogy az előre megbeszélt időpontban kitöltsd a vizsga tesztlapot és már kész is. Irány a tenger, a merülés és a nyíltvízi vizsga.

A Haladó ( Advanced Open Water ) tanfolyam

A tanfolyami részt itt is egy hétvégén elsajátítod, az elmélet során megtanulod mit kell tenned a hajóról, a mély, az éjszakai merüléskor, megismered a szükséges ismereteket és elsajátítod a vizsgához szükséges elméleti tudást. Medencében merülünk, sok praktikus fogást ismertetünk meg veled, hogy még biztonságosabban merülj majd. Tesztlap marad hátra és a tengeri merülés egy búvártúrán, amin bebizonyítod, hogy felkészült, és haladó búvár vagy.

 

A Mentőbúvár ( Rescue Diver )

A tanfolyamot itt is majdnem egy hétvége alatt megtanítjuk. Azért csak majdnem, mert itt csütörtöktől-vasárnapig van az oktatás. Ez idő alatt megtanulod a szükséges elméletet, és gyakorlatot, hogy sikeresen tudjál segíteni magadon és másokon is, ha problémájuk van merülés előtt, közben vagy utána. Itt is az otthoni tanulás marad hátra és a megbeszélt időpontban a tesztlap kitöltése.
A tengeri gyakorlat egy jó búvártúra alkalmával és kész is.

 

 

Specialitás tanfolyamok

A különféle specialitás tanfolyamok elvégzése egy hétvége alatt lehetséges, hiszen több olyan tanfolyam van, aminek az elvégzéséhez még merülés sem kell.
Miután már van búvárvizsgád és merültél már többször, ezért a specialitás tanfolyam elvégzése nem jelent gondot.
Válassz a specialitás tanfolyamjaink közül kedvednek és érdeklődési körödnek megfelelően!

A tanfolyamokról részletes információt a tanfolyamok menüpont alatt találsz.