FEKETE HÉTVÉGE AKCIÓK

Most hétvégén csak november 23-25 között nagyon kedvezményesen, extra áron jelentkezhetsz búvártanfolyamra, és foglalhatod le a jövő nyári, 2019 évre a nyaralásodat és a búvárkodásodat Horvátországban a Kaprijei búvárbázisra.

Remek lehetőség szeretteidnek karácsonyi ajándéknak is. Ajándékozz élményt és nem fogja senki elfelejteni, hogy kitől kapta.

RÉSZLETEK:

Búváriskola:

Búvártanfolyam árak: csak 3 napig! Rendkívüli áron, extra engedmény!

Kezdő búvártanfolyam:         9900 Ft/fő
Haladó Búvártanfolyam:        9900 Ft/fő
Mentőbúvár tanfolyam:         9900 Ft/fő

A tanfolyamot nálunk itthon Magyarországon is elvégezheted, vagy nyaralással egybekötve a Horvátországi Kaprijei búvárbázisunkon.

A tanfolyamokról részletesen, időpontjairól, leírás, ütemterv, mit és hogyan fogsz csinálni, mire van szükséged a tanfolyam elvégzéséhez és mik a jelentkezés feltételei, a tanfolyamok menüpont alatt tudsz tájékozódni.

Az akciós ár magában foglalja a tanfolyam díját, szükséges tankönyv csomagot, jegyzetet, védett vízi képzést, a szükséges búvárfelszerelést a tanfolyam és a nyílt vízi vizsga idejére is. Külön kell fizetni: uszodabelépő, nyíltvízi vizsga költségét és a minősítő kártya díját.

A fekete hétvégén vásárolt extra kedvezményes tanfolyam nyíltvízí része vizsga része csak és kizárólag a Horvátországi Kaprijei búvárbázison fejezhető be!  

Kaprije Búvárbázis:

Most hétvégi akció: 30 % engedmény csak 3 napig!

A mostani hétvégén november 23-25 között, előszezoni árakon foglalhatsz a nyári fő szezonra, így 30%-kal olcsóbban tudsz búvárkodni július-augusztusban.

A búvár csomag ára most 210 €/fő ( 285 €/fő ) szezon ár helyett!  

Kaprijéről, és a búvárbázisról részletes információt találsz a Kaprijei búvárbázis honlapján: 
www.kaprijedivecenter.hu

Abban az esetben, ha szeretnél élni ezekkel a remek ajánlatokkal, akkor ne habozz hívj minket a 06-20-325-07-01 telefonszámon, vagy írj, jelentkezz emailben az az Oxygene Búvárklub címére oxygenebuvarklub@gmail.com , és megbeszéljük a részleteket.