Üdvözöllek az Oxygene Búvárklub honlapján!

Az Oxygene Búvárklub a Dunakanyarban, Szentendrén található, de nem csak innen, hanem a környékről a Pilisből, Budapestről vagy bárhonnan szívesen látunk minden érdeklődőt.

A honlapon sok sok információt találsz a búvárkodásról. Megpróbáltuk úgy szerkeszteni az oldalakat, hogy mindenki megtalálja magának azokat az információkat, amit keres.

Akit a búvártúrák érdekelnek, azok a búvártúra menüpontra kattintva megtalálják, amit keresnek a Horvátországi búvártúrákat, az Egyiptomi búvártúrákat, valamint az egzotikus búvártúrára vonatkozó információkat, a túra időpontjait, valamint az árakat.

Akit a tanfolyamok érdekelnek, mert még nem búvárkodik, de szeretne, azoknak az alapszintű kezdő búvártanfolyamot ajánljuk, akik pedig már búvárok, azok haladjanak tovább a haladóbúvárvagy a mentőbúvár szint felé, de ott van a specialitás tanfolyamok lehetősége, a roncsbúvár, a mélymerülő búvár , a nitrox dúsított levegős búvárszárazruha specialista búváréjszakai búvárvagy a tájolóval közlekedő navigációs búvár tanfolyamok, hogy csak a legnépszerűbbeket említsem. Lehetőség van még elsősegély és oxigén adó tanfolyamok elvégzésére is.

Ha mindez már megvan és tovább szeretnél haladni lépj be a PADI hivatásosok közé, legyél Búvármester, vagy oktató, nálunk ezeket a képesítéseket is megszerezheted. A tanfolyamokat a PADI rendszerben, a világ legnépszerűbb és legelterjedtebb rendszerében tanítjuk, a PADI búvártanfolyam elvégzése után te is csatlakozhatsz a PADI búvárok több milliós táborához.

Ha búvárfelszerelést szeretnél venni, akkor fordulj hozzánk bizalommal, várunk az üzletben, különféle búvárfelszerelésekkel, kíegészítőkkel, ha nincs saját felszerelésed, akkor azt nálunk kedvezményes áron tudsz bérelni akár teljes búvárfelszerelést vagy csak azt, amelyik búvárfelszerelésed hiányzik. Ami elromlott azt megjavítjuk, a búvárszerviz szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni, csak keress minket bátran. Ha valami kérdésed lenne a búvárkodással kapcsolatban keress minket telefonon, vagy email-ben, személyesen a búvárboltban találsz meg minket. Jó böngészést a honlapon, és várunk a búvártanfolyamainkon és a búvártúráinkon.

Oxygene Búvárklub Csapata

Leave a Reply